dilluns, 7 de novembre del 2011

Acampada villores 29, 30 i 31 oct

S'ha acabat l'acampada amb un èxit en assistència i en les activitats favorable. El temps ens ha acompanyat durant els 3 dies que varem estar en Villores.
Cada branca va realitzar les seves activitats, com per exemple el taller de titelles que varen fer els llops, o el de ciris dels rângers, els nous rutes també varen fer un taller, on plasmaren el logotip "R" de rutes en una camiseta.

També van gaudir tots els rângers dels distints jocs ambientats en halloween que vam preparar els scouters, disfressats de vampirs i homes llop, joc transcorregut en tot el poble. Els nens també varen preparar una activitat d'un perillós virus i que desprès van portar a terme.

Els llops van realitzar jocs dinàmics i divertits. Els jocs més destacats van ser els realitzats pel poble, com el de vampirs i caça vampirs. També van fer un taller molt entretingut i didàctic que va consistir en fer-se cadascú la seua titella i després representar un teatre per a tots amb les titelles. Tots ells es van mostrar actius en tots els jocs i en bona disposició.

La primera nit vam tindre el pas de branca, cerimònia on els llops mes majors varen passar a rângers, i els pionners ara hi son rutes. També van passar per el cercle de germanor que es forma els 2 nous scouters que els faltava tindre el pas.

Les fotos ja estan pujades al nostre picasa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada