dimarts, 3 de gener del 2012

2012, un any important per a l' AEB

Benvolguts companys i companyes,
En primer lloc desitjar-vos des de l'Agrupament Escolta Borriana un
feliç any 2012.

Com ja sabeu l’ Agrupament Escolta Borriana celebra el seu 40 aniversari. Ja són 40 anys de treball i esforç, però sobretot d’il•lusió, molta il•lusió i estima que posem a cada activitat, a cada acte que organitzem.

Durant tota la nostra història ha passat un gran nombre de gent, de companys i companyes, que ja son part d’aquest projecte de formació de ciutadans responsables, lliures i independents, amb estima per la natura i uns valors que, lamentablement, s’estan perdent a la nostra societat. Però, no estem referint-nos simplement als Scouters o als xiquets i xiquetes que han estat ací, també a totes aquelles persones que han col•laborat i fet possible el nostre funcionament, i sobretot a vosaltres, famílies dels membres de l’agrupació. Vosaltres ens heu confiat la formació dels vostres fills i filles, els heu portat dissabte rere dissabte, a les acampades i als campaments. Tot açò ens plena d’orgull i ganes de seguir treballant, d’assegurar un futur per al grup mitjançant la formació de nous monitors que continuen mantenint l’agrupament viu durant moltes més generacions.

Així, volem fer-vos partícips del nostre 40 aniversari, un aniversari de tots i per a tots. Per això, hem preparat diverses activitats al llarg de l’any que esperem us agraden, com per exemple: l’acampada de pares i mares, l’exposició fotogràfica i de samarretes, el campament a Borriana, jocs al carrer i altres. Però, lamentem no poder dur a terme tot el projecte sencer degut a la falta de mitjans i les poques ajudes rebudes per part de l’ajuntament. Aleshores, ens hem vist obligats a prescindir d’importants activitats, malgrat aquestes circumstancies estem preparant algunes activitats a les que desitgem que assistiu i gaudiu amb nosaltres.


Gràcies a tots i totes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada