dimarts, 25 de setembre del 2012

"I Cursa Solidària Vive Castelló"


El passat diumenge 23 de setembre el Clot de la Mare de Déu de Burriana va acollir la ‘I Carrera solidària Vive Castelló’, carrera englobada en el programa d’ acció social de la Diputació de Castelló. L’objectiu de la competició era obtenir un benefici econòmic per ajudar els col•lectius que estan més prop de les persones que ho necessiten. En aquesta ocasió, els beneficis van ser destinats a la entitat organitzadora “Vive, La Asociación”, que es dedica a l’ atenció de persones víctimes d’ accidentes de tràfic, i a la “Fundación le Cadó”, que col•labora amb la investigació del càncer de mama.

La diada es va desenvolupar amb una gran participació, tan a nivell competitiu com a nivell de voluntariat. La participació dels voluntaris de les associacions va ser una nota de color, on cap destacar l’ especial aportació que van fer els voluntaris del nostre col•lectiu, l’Agrupament Escolta Burriana. Hi vam participar matinant per a preparar les tanques, els cartells i la fruïta i la beguda per als participants. Hi van participar aproximadament 250 corredors, els quals van gaudir d’un dia amb una climatologia esplèndida i un ambient encara més agradable. La gent que hi va acudir es va apuntar en les diverses categories en les que van participar xiquets, joves i adults.

Les entitats públiques Diputació de Castelló i l’ Ajuntament de Burriana es van bolcar amb l’ organització de la prova, així com nombroses cares conegudes com la del presentador Ximo Rovira, qui va voler col•laborar activament presentant l’ entrega de premis i el sorteig final on es van repartir nombrosos regals donats per empreses de tota la Comunitat Valenciana.

Finalment,els guanyadors de cada categoria van rebre els premis de les mans de membres de la Diputació de Castelló, l’Ajuntament de Burriana y de les presidentes de l’ “Associació Vive” y de la “Fundación LeCadó”.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada