dimecres, 20 de febrer del 2013

Acampada a La Parreta'13











Els Llops, el primer dia, van fer un joc en el qual es traslladàren a l'antiga Roma i als seus dies de conflictes amb els gals, després van fer un taller de màscares, i amb les màscares van fer una petita obra de teatre. A la nit van tenir un joc nocturn en el qual passàren una mica de por per culpa d'uns mutants que vivien a les muntanyes. El segon dia van començar amb un joc sobre el planeta que per a intentar ajudar al món van haver d' aconseguir plantar un arbre màgic d'una tribu índia que tenia poders místics i curatius per al planeta, després va haver-hi una invasió pirata i els Llops van haver de rescatar el que els pirates havien robat a la gent dels voltants, per tant, van haver d'enfrontar-se a ells per expulsar-los per a sempre.

Els Rângers van començar l'acampada amb la confecció dels sobres per rebre notetes anònimes, ja tradició del San Valentí de l'AEB. Començàren el joc que duraria tota l'acampada de rols en la temàtica de Troia, repartint els rols personals i triant el rei de cada nació. Per la vesprada el joc va ser el de construir una ciutat grega amb matéries primes que havien d'acconseguir passant proves, finalitzant el primer dia amb el furor furor de la festa de disfresses amb els pioners. Al matí següent vam estar escalant a la Gotera.

Pioners/es van fer un taller d'introducció als jocs de rol i la vesprada del mateix dia van fer una partida de rol. Van fer un joc-metàfora del sistema econòmic actual en el que a partir del "diners" que havien aconseguit en un joc de córrer després rebien materials per a fer un collage. A la nit van fer un joc nocturn en el que a través d'operacions matemàtiques i utilitzant la tecnologia tenien que descobrir en quina habitació de La Parreta hi havia una bomba. Per acabar van fer un taller de relaxació i un de sexologia per a llevar falsos tòpics del sexe i intentar llevar la pudor sobre un tema tant important.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada