diumenge, 6 de maig del 2012

Al carrer! Sí, sí…com sona



Es conegut per tots que l’Agrupament Escolta Borriana ha sigut un dels beneficiaris del nou “Hotel d’associacions” amb la concessió anual d’una sala per poder dur a terme les nostres activitats. Així, em passat d’utilitzar un immoble gestionat per nosaltres a dependre de la “voluntat” de l’Ajuntament.
Però, no s’ha donat tant a conèixer com pocs mesos després ens obliguen a abandonar el local que des de fa anys és el magatzem del nostre material més voluminós (c/ de Vila-Real).
Sense un lloc propi per a emmagatzemar: tendes, material de cuina, la nevera,instal·lació elèctrica i de fontaneria, material d’animació, etc., tots ells vitals per desenvolupar les nostres acampades i sobre tot el campament d’estiu, es posa en perill el nostre treball diari, especialment el campament , després de 40 anys d’història.
Per a alleujar aquesta greu situació en que ens trobem, l’ajuntament ens deixa una nau d’ús comú i que per a disposar d’aquesta hauríem de demanar sempre la clau.
Però, això ja heu hem escoltat abans. Concretament fa poc amb la disposició del campanar per penjar la pancarta de commemoració del 40 aniversari. Com podeu observar no hi és allà dalt.
A més a més ja vam sofrir desperfectes quan en el desnonament del nostre antic local part dels mobles que allí teníem van ser portats a l’antic “matadero”, però...Quina sorpresa un dia que vam anar a per ells! Estanteries trencades, cançoners tirats per enlloc i altres documents que estovaven baix clau. Com podem confiar que el material estarà segur en un lloc on entra tanta gent? No estem parlant de material que ens coste quatre cèntims de reemplaçar...
Per finalitzar, no podem dependre d’altres organismes per a organitzar-nos, ja que som voluntaris, en un temps molt ajustat per desenvolupar la nostra activitat en l’agrupament. Per tant, hem de ser el més eficients possible.

 




 

1 comentari: