dijous, 17 de maig del 2012

VI Campionat de pic i pala a Borriana



Tot a punt per al VI Campionat de pic i pala a Borriana.

Per sisè any consecutiu, l’Agrupació Borrianenca de Cultura (ABC) organitza el Campionat de Pic i Pala amb l’objectiu de fomentar i de donar a conéixer la pràctica d’eixe joc tradicional.

El campionat se celebrarà a les 11 del matí del dia 19 de maig i en esta ocasió es realitzarà a la terrassa Payá per apropar més l'activitat al centre de la ciutat.

En aquesta edició l'Agrupació Borrianenca de Cultura compta amb el patrocini de la Cervesa Artesanal de Borriana Citra per al desenvolupament de la competició, i amb la col.laboració de l'Agrupament Escolta Borriana que per al seu 40 aniversari s'ha sumat aportant els jutjes per al  joc, Naraniga Gastro&Music que acollira l'entrega de premis i servirà refrigeris als participants. A més col.laboren Cobecas, Aigua Lanjarón i l'Associació Cultural Soul Explosion.

En acabant, a les 13 hores, es servirà un pica pica per a tots els participants. El lliurament de trofeus i regals tindrà lloc a les 20 hores a la Sala Taronja del Naraniga. L’activitat s’emmarca dins del cicle Maig Cultural i Festiu 2012.

L'inscripció en equips de quatre persones de qualsevol edat  és totalment gratuïta i es pot realitzar fins la mateixa jornada en el local Naraniga Gastro&Music del carrer Sant Vicent. També es poden fer per Internet escrivint un correu electrònic a l’adreça naraniga@gmail.com, al seu facebook o twitter.

El pic i pala també s’anomena boli, pique o escampilla. Cal un bastonet o pic d’un pam de llarg i una pala de fusta. La pala aprofita per a pegar al pic i fer que salte per l’aire; aleshores li tonarem a pegar per llançar-lo ben lluny. L’equip contrari ha de mirar d’empomar el pic.

-----------

VI Campionat de Pic i Pala a Borriana

19 de maig, 11 hores Terrassa Payá

Inscripció Gratuïta al Naraniga Gastro&Music
Equips de 5 persones

Premis i trofeus per als/les guanyadors/es
i refrigeri per a tots els/les participants.

Maig Cultural i Festiu 2012
AGRUPACIÓ BORRIANENCA DE CULTURA



 Organitza: Agrupació Borrianenca de Cultura
 Patrocina: Citra Cervesa Artesanal amb Clementina de Borriana
 Col.laboren:
Naraniga Gastro&Music
Agrupament Escolta Borriana
Soul Explosion Associació Cultural
Lanjarón
Cobecas

 -----------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada