dijous, 13 de setembre del 2012

Corre contra el cáncer de mama, 23 de setembre a Borriana

La "Fundació 'Le Cadó' contra el cancer de mama" ha proposat una cursa contra el càncer de mama, el proper diumenge 23 de setembre a Borriana.

L'Agrupament Escolta Borriana anirà com voluntariat, per donar suport en les llavors d'organització i ejecució de la cursa.



La Diputació de Castelló en col•laboració amb el Club Deportiu "Amics del Clot Burriana" i l'Ajuntament de Borriana, han promogut la I Cursa Solidaria "Vive Castelló", prova atlética en la que podran participar totes aquelles persones que ho desitgen, degudament inscrites, sense cap tipus de distinció d’edat, sexe o nacionalitat. De caràcter solidari, la prova es celebrarà en benefici de la "Fundació 'Le Cadó' contra el càncer de mama" i de la pròpia entitat organitzadora "Vive, la Asociación".

La prova tindrà lloc el diumenge 23 de setembre del 2012, a partir de les 10h, en el paratge natural del Clot de la Mare de Déu, del Grau de Borriana. Les distàncies estan dividides segons l’edat dels participants. (+info: Le Cado) La prova, a nivell del mar, disposarà d’assistència sanitària, Policia Local i voluntaris, com nosaltres l'AEB, que vetllaran per la seguritat i el bon funcionament de l’esdeveniment.

El preu simbòlic del esdeveniment son 5€ per als majors d’edat, i gratuït per als menors. Aquestos diners seran destinats a l’investigació contra el càncer de mama.(+info: Le Cado)

Per inscriuret en la cursa entra ací: http://fundacionlecado.blogspot.com.es/2012/09/corre-contra-el-cancer-de-mama-23-de.html

Pots obtindre més informació d’on va dirigida la recaptació, i de propers esdeveniments que fa la "Fundació 'Le Cado' contra el càncer de mama" en: http://www.flordevida.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada