diumenge, 16 de setembre del 2012

curs MTL, apunta't!


T’agradaria passar temps al costat de xiquets, adolescents i joves de diverses edats? Necessites un títol de monitor per a treballar en algun lloc o ser voluntari en alguna associació? Doncs no dubtes en participar en el curs de Monitor de Temps Lliure, organitzat per l’Agrupament Escolta Borriana amb la col·laboració del Casal Jove d’Alqueries i acreditat per l’ IVAJ. Aquest curs et formarà com a monitor i et donarà el títol necessari per a poder treballar amb joves de diferent estatus social, i procedència d'origen... realitzant multitud d'activitats relacionades amb el ocí i el temps lliure educatiu, com escoles d’estiu, colònies, campus, escoles matineres, ludoteques, etc. A més, t’obri les portes a poder realitzar altres cursos importants per poder dur a terme tallers d'habilitats socials, monitor en el menjador dels col·legis, monitor de transport escolar, o animador juvenil...

El curs, serà dut a terme per l’escola Abast Animació de València i té un preu de 150€. Aquest curs tindrà 125h teoriques presencials repartides del 21 de desembre del 2012 fins el 24 de febrer del 2013, amb 125h de pràctiques. No et preocupes, les classes seran divertides ja que, a més d’ensenyar-te com tractar els xiquets i com actuar davant certes situacions, també aprendràs jocs, danses i dinamiques, tambè a trasmetre valors d'interes social. Passaràs molts bons moments i gaudiràs com un xiquet.

No ho penses més, si tens una edat mínima de 16 anys vine a preinscriuret entre l’1 d’octubre i el 10 de novembre al Casal Jove d’Alqueries o al local de l’Agrupament Escolta Borriana (dissabtes de 16h a 18h). A què esperes? Les places són limitades.

T’esperem.


(+info: AEB curs MTL)
(calendari de les llisons teoriques)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada