dimecres, 26 de maig del 2010

L’A.E.B. organitza un any més el Campament d’Estiu


Com ve sent tradició tots els anys, l’Agrupament Escolta Borriana organitza el seu Campament d’Estiu, aquesta associació, amb mes de 38 anys d’experiència en el món de l’animació juvenil ofereix tots els estius un parell de setmanes de diversió, natura i gaudiment en algun racó dels Pirineus a joves de 7 a 16 anys.

L’edició d’aquest any, Prat de Buxicar, tindrà lloc en el parador de mateix nom a prop d’Orós Alto (Osca), aquest es un lloc famós pels seus prats, boscos, llacs i muntanyes i ofereix un entorn únic per a gaudir de la natura i la bona companyia, el campament es desenvoluparà entre el 14 i el 27 de juliol y esta obert a qualsevol jove que desitje assistir.

Reunió informativa:
Per ampliar tota aquesta informació i resoldre qualsevol dubte sobre el campament el divendres 28 de maig tindrà lloc una reunió informativa en el saló d’actes de la Caixa Rural (C/La Carrera, 17) a les 19h, a la que esteu tots convidats.

També informar-vos que per assistir haureu d’apuntar-vos el dimarts 8 de junys, de 17 a 21h, al local de l’A.E.B. (junt al Casal Jove)

¡No vos heu podeu perdre!




L'A.E.B. organiza un año más su Campamento de Verano - El Periòdic.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada