dilluns, 17 de maig del 2010

S'apropa el Campament Prat de Buxicar 2010!




Com cada any des de que fundarem l'Agrupament aquest estiu organitzem el Campament d'Estiu, la edicio d'aquest any sera al Prat de Buxicar.
A continuació teniu més detalls:

Qui l’Organitza?

L'AEB és una associació amb 38 anys d'experiència en el mon de l'animació juvenil, s'alimenta del voluntariat per a oferir una alternativa d'oci als joves de Borriana i els voltants, tant durant el curs com en estiu, amb el campament que organitza tots els anys en juliol a algun racó dels Pirineus amb un objectiu molt clar: Passar-ho bé en la natura respectant-la i en bona companyia.
Branques:

LLOPS: de 7 a 11 anys.
RÀNGERS: de 12 a 14 anys.
PIONERS: 15 i 16 anys.

On i Quan Tindrà Lloc?

Aquest any el campament tindrà lloc al Prat de Buxicar, en Orós Alto, a prop de Biescas (Osca) i serà del 14 al 27 de Juliol, 14 dies tant per a Llops, Ràngers i Pioners, entre 7 i 16 anys.

Mostra un mapa més gran


Què Fem Al Campament?

Durant els dies que dura el campament intentem inculcar als xiquets i xiquetes el respecte per la natura i gaudir i divertir-nos utilitzant per a això diferents jocs i activitats, al temps que aprenen a fer coses bàsiques com ajudar en cuina, rentar-se la seva pròpia roba i per descomptat la convivència i companyerisme entre nosaltres.Algunes activitats què fem: Raids, Trekking, Festes de Disfresses, Xerrades, Jocs Temàtics, Cançons, Teatres, Descobertes, Sortides culturals, Debats, Tallers... I Molt Més!

Reunió Informativa:

El divendres 28 de Maig a les 19h tindrà lloc en el saló d’actes de la Caixa Rural (C/la carrera,17) una reunió informativa on exposarem àmpliament tot allò relacionat amb el campament, esteu tots convidats a vindre per a resoldre tots els vostres dubtes.

Mostra un mapa més gran

Per Apuntar-vos:
Per apuntar-vos heu de vindre el dia 8 de Juny, de 17 a 21h al nostre local, junt al Casal Jove.

Mostra un mapa més gran

Preu:

El preu del campament, que inclou el material d’animació i el menjar dels 14 dies, el transport d’anada i tornada i l’assegurança, és de 300€ per als membres de l’AEB i 350€ per als no membres, podeu consultar-nos com fraccionar el pagament.

+ Info:

-www.biescas.es
-www.comarcaaltogallego.es

Anirem actualitzant i ampliant aquesta informació sobre el campament en els propers dies, però no dubteu en consultar-nos qualsevol dubte al 622 79 80 30 o açi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada